Zonnepanelen

Elektriciteit van eigen huis
De zon is de meest duurzame energiebron. In Nederland levert de zon meer dan vijftig keer zo veel energie als we jaarlijks aan elektriciteit, gas en benzine gebruiken. Nefit zet daarom vol in op de zon als duurzame aanvulling op de energiezuinige HR-ketel. Naast het meest verkochte zonneboilersysteem levert Nefit nu ook betrouwbare CentroSolar zonnestroomsystemen. Hiermee kunt u zelf uw eigen duurzame energie opwekken. Een mooi vooruitzicht, vooral als u weet dat de elektriciteitsprijs de afgelopen tien jaar ongeveer is verdubbeld. Als u in de toekomst voor een groot deel in uw eigen energie wilt voorzien, heeft Nefit dé oplossing.

Power van de zon
Een CentroSolar zonnepaneel bestaat uit onderling verbonden zonnecellen. Onder invloed van licht ontstaat in een zonnecel een spanningsverschil. Deze gelijkspanning wordt door een omvormer omgezet in de 230 V wisselspanning zoals die uit het stopcontact komt. Het proces waarbij zonlicht wordt omgezet in elektriciteit noemen we het fotovoltaïsch effect. Zonnestroom wordt ook wel zon-PV genoemd.

De afkorting PV komt van het Engelse ‘photovoltaic’.

  • Energie besparen
  • Produceer zelf groene stroom
  • Lagere energienota
  • Geen of minder last van prijsstijgingen

Zonnepanelen en duurzaamheid

Energie en geld besparen met duurzaamheid De duurzame producten die tegenwoordig worden ontwikkeld worden steeds energiezuiniger en goedkoper. Dit betekent dat investeren in duurzame energie dus sneller wordt terugverdiend. Naast dat het op termijn geld oplevert, wordt op korte termijn al het milieu gespaard. Hieronder vindt u een selectie van duurzame producten die wij installeren.

Zonnepanelen/pv-cellen

Pv-cellen, ofwel zonnepanelen geven een hoog rendement. Over het algemeen worden zonnepanelen in ongeveer 8 jaar terugverdiend. Van de belasting krijgt u de btw van de aanschaf op zonnepanelen terug. Wij werken alleen met merk- zonnepanelen en -omvormers. Daarmee brengen we hoge kwaliteit in uw huis.