Centrale Verwarming

Op het gebied van centrale verwarming houden wij ons voornamelijk bezig met het aanleggen en onderhouden van particuliere installaties en kleine tot middelgrote bedrijfsruimten.

Bij de aanschaf van een CV-installatie kunnen wij u een technisch advies geven over de juiste CV-ketel en het nodige vermogen in uw omgeving. Hierbij kunt u een keuze maken uit een grote collectie (design) radiatoren en convectoren en/of kiezen voor vloerverwarming. Het is van groot belang dat de centrale verwarmingsinstallatie jaarlijks aan een onderhoudsbeurt wordt onderhouden. Dit in verband met een veilige werking, het rendement, de bedrijfszekerheid, etc.. Voor het onderhoud van uw ketel bestaat er bij ons de mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract. Eén maal per jaar nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. Uw CV-installatie wordt aan de hand van een checklist schoongemaakt

U kunt ons bellen of e-mailen voor de mogelijkheden.

Het hele huis geniet van de zon

Als enige in de markt heeft ATAG een zonne-energiesysteem waarbij de zonneboiler is opgenomen in de CV-ketel. Dit hybride systeem gebruikt primair zonneenergie voor warm water én voor de verwarmingsinstallatie. Secundair wordt pas overgeschakeld op gas voor naverwarming wanneer dit echt nodig is. Met de Q-Solar van ATAG haalt u de hoogst haalbare kwaliteit en comfort in huis. In alle CV-ketels van ATAG is de RVS warmtewisselaar

het betrouwbare hart van het verwarmingssysteem. Ook in de Q-Solar staat deze geavanceerde techniek garant voor het hoogste rendement in vergelijking tot andere CV-ketels. Uit onafhankelijk onderzoek van TNO blijkt dat er door toepassing van de ATAG warmtewisselaar minder energie nodig is om dezelfde hoeveelheid warmte te produceren. Naast alle voordelen van zonne-energie bent u met de Q-Solar dus ook nog eens verzekerd van de zuinigste CV-ketel van dit moment!

Verwarming

Het meest behaaglijke component van uw woning, de verwarming. In allerlei vormen en maten op de markt verkrijgbaar. Maar wat is nu de juiste installatie voor uw woning of gebouw? Centrale verwarming, uitgevoerd in vloerverwarming en/of radiatoren is bij een ieder bekend. Een manier om uw CV en sanitair water te verwarmen kan door middel van een gasgestookte cv ketel. Als Nefit dealer zijn wij graag uw partner bij aanpassingen, onderhoud en vervanging van uw cv ketel. Natuurlijk kunnen wij u ook bedienen met andere merken gasgestookte cv ketels.