Waterinstallatie

Eric Punt installatietechniek is een erkend waterfitter. Of het nu gaat om een buitenkraantje voor de tuin of een complete warm - en koud water installatie, Eric Punt installatietechniek installeert of renoveert het voor u, vakkundig en degelijk. We komen bij u langs om inzicht te krijgen in uw wensen en behoeften en om de situatie ter plaatse te bekijken. Zo kunnen we bekijken wat de mogelijkheden zijn en welke kosten daaraan zijn verbonden. Ons tarieven zijn gematigd en wij berekenen geen voorrijkosten.

Advies

Eric Punt installatietechniek adviseert u op het gebied van watervoorziening en zorgt ervoor dat u niets over het hoofd ziet.
U wil een bubbelbad, maar geeft uw huidige ketel daarvoor voldoende warm water? U wilt uw wasmachine naar de kelder verhuizen, maar hoe moet dat met de afvoer? Levert mijn geiser een gezondheidsrisico op?


Onderhoud en repatie sanitair
Onderhoud en repatie sanitair
Onderhoud en repatie sanitair


Projecten

Stal verlichting

Verlichting voor een stal

Een succesvol verlichtingssysteem begint met een doordacht lichtplan op maat gemaakt voor uw specifieke bedrijfssituatie. Bij elke stal wordt rekening gehouden met de obstakels in de stal, zodat in de hele stal de lichtverdeling gelijk is..

Lees meer

Verwarmings installatie

Verwarmings installatie

Sportcomplex: Hete Lucht verwarming Brink met Gas –Boiler voor de douches. De nieuwe Brink Alure verwarmt de kantine. De Oude brink verwarmt de Kleedkamers. Verwarming 1 t/m 3: Intergas 1 verwarmt de Brink Elan voor luchtverwarming in...

Lees meer

Afvoer

Riool en hwa afvoer

Riool en hwa afvoer diverse invoerleidingen voor nieuwbouw melkveestal.


Lees meer