Loodgietersvakmanschap


Bij ons bedrijf staat vakmanschap en liefde voor het oude loodgietersvak nog hoog in het vaandel. Vandaar dat er bij ons nog steeds volop gebruik kan worden gemaakt van de traditionele materialen als zink, lood en koper. Zinken en koperen goten verheugen zich in een hernieuwde belangstelling...

Lees meerGas installaties


Op het gebied van gas verzorgen wij de aanleg, uitbreiding en het onderhoud van gasinstallaties ten behoeve van bijvoorbeeld de centrale verwarmingsinstallatie, warmwatervoorzieningen, centrale-, lokale- en heteluchtverwarming en keukenaansluitingen. Ruikt u een gaslucht, vertrouwt u het gasleidingwerk niet in uw woning ?

Lees meerWaterinstallatie


Eric Punt installatietechniek is een erkend waterfitter. Of het nu gaat om een buitenkraantje voor de tuin of een complete warm - en koud water installatie, Eric Punt installeert of renoveert het voor u, vakkundig en degelijk. We komen bij u langs om inzicht te krijgen in uw wensen en behoeften en om de situatie ter plaatse te bekijken.

Lees meer


Projecten

Stal verlichting

Verlichting voor een stal

Een succesvol verlichtingssysteem begint met een doordacht lichtplan op maat gemaakt voor uw specifieke bedrijfssituatie. Bij elke stal wordt rekening gehouden met de obstakels in de stal, zodat in de hele stal de lichtverdeling gelijk is..

Lees meer

Verwarmings installatie

Verwarmings installatie

Sportcomplex: Hete Lucht verwarming Brink met Gas –Boiler voor de douches. De nieuwe Brink Alure verwarmt de kantine. De Oude brink verwarmt de Kleedkamers. Verwarming 1 t/m 3: Intergas 1 verwarmt de Brink Elan voor luchtverwarming in...

Lees meer

Afvoer

Riool en hwa afvoer

Riool en hwa afvoer diverse invoerleidingen voor nieuwbouw melkveestal.


Lees meer