Dakbedekking Icopal

U wilt u degelijke, betrouwbare daken ontwerpen en maken. Maar u wilt ook duurzame daken, daken die lang meegaan. Icopal Universal® vervult beide wensen. Voor platte en hellende daken. Want Icopal Universal® is uitermate sterk, flexibel en duurzaam. Dit komt door de bijzondere samenstelling: POCB-compound versterkt met glasvezel en polyester. En: na de lange levensduur - circa 30 jaar - is Icopal Universal® recyclebaar!

Belangrijkste voordelen:

  • IJzersterk, flexibel en licht
  • Betrouwbaar
  • Veilig verwerkbaar
  • Duurzaam en recyclebaar (DUBO-keur)
  • Universeel eenlaags toepasbaar

Toepassing

Zoals de naam al zegt, is Icopal Universal universeel toepasbaar. Icopal Universal is geschikt voor eenlaagse toepassing op platte en hellende daken in zowel nieuwbouw- als renovatie en onderhoudsprojecten.

Verwerking

Het materiaal kan mechanisch bevestigd, losliggend geballast of koud gekleefd worden. Icopal Universal is ook leverbaar in een zelfklevende uitvoering. Voor vegetatiedaken is er de worteldoorgroei-bestendige uitvoering. Overlappen worden gelast met hete lucht. Door de combinatie van laagdikte, sterkte en flexibiliteit laat het zich heel goed in details verwerken.Dakbedekking Icopal


Projecten

Stal verlichting

Verlichting voor een stal

Een succesvol verlichtingssysteem begint met een doordacht lichtplan op maat gemaakt voor uw specifieke bedrijfssituatie. Bij elke stal wordt rekening gehouden met de obstakels in de stal, zodat in de hele stal de lichtverdeling gelijk is..

Lees meer

Verwarmings installatie

Verwarmings installatie

Sportcomplex: Hete Lucht verwarming Brink met Gas –Boiler voor de douches. De nieuwe Brink Alure verwarmt de kantine. De Oude brink verwarmt de Kleedkamers. Verwarming 1 t/m 3: Intergas 1 verwarmt de Brink Elan voor luchtverwarming in...

Lees meer

Afvoer

Riool en hwa afvoer

Riool en hwa afvoer diverse invoerleidingen voor nieuwbouw melkveestal.


Lees meer