Zink en koperwerk

Bij ons bedrijf staat vakmanschap en liefde voor het oude loodgietersvak nog hoog in het vaandel. Vandaar dat er bij ons nog steeds volop gebruik kan worden gemaakt van de traditionele materialen als zink, lood en koper. Zinken en koperen goten verheugen zich in een hernieuwde belangstelling. In onze werkplaats hebben wij dan ook nog de machines en gereedschappen om deze materialen op een ambachtelijke wijze te bewerken en is in ons bedrijf de kennis en het vakmanschap nog aanwezig om deze materialen bij u aan te brengen in zowel nieuwbouw als renovatiewerken.

U kunt ons bellen of e-mailen voor de mogelijkheden.

Koperen dakgoot
Koperen dakgoot
Zink


Projecten

Stal verlichting

Verlichting voor een stal

Een succesvol verlichtingssysteem begint met een doordacht lichtplan op maat gemaakt voor uw specifieke bedrijfssituatie. Bij elke stal wordt rekening gehouden met de obstakels in de stal, zodat in de hele stal de lichtverdeling gelijk is..

Lees meer

Verwarmings installatie

Verwarmings installatie

Sportcomplex: Hete Lucht verwarming Brink met Gas –Boiler voor de douches. De nieuwe Brink Alure verwarmt de kantine. De Oude brink verwarmt de Kleedkamers. Verwarming 1 t/m 3: Intergas 1 verwarmt de Brink Elan voor luchtverwarming in...

Lees meer

Afvoer

Riool en hwa afvoer

Riool en hwa afvoer diverse invoerleidingen voor nieuwbouw melkveestal.


Lees meer